26 de juliol del 2010

Jovestiu (2a part)


Èxit rotund. L'experiment col·lectiu que comentàvem fa uns dies ha acabat amb un balanç més que positiu. Ha durat 4 dies la part més visible del Jovestiu però hem de recordar que la cosa va més enllà i que Vilafranca ha gaudit, al llarg de dues setmanes, de diversos tallers i activitats per a tots, especialment per a joves. Nosaltres estem molt contents. I parlant amb les diverses entitats i persones involucrades en el Jovestiu hem descobert que no som els únics. Enhorabona a tots, en especial a la gent de Joventut!Està clar que el jovent de Vilafranca té molt a dir, falta que tothom estigui disposat a escoltar.

Dimecres. Molta gent va venir al taller de malabars, a provar de fer saltar boles i altres estris cirquístics; tots vam quedar meravellats d'uns xavals que són campions d'Espanya de salts i acrobàcies amb aquelles coses d'una sola roda, va ser increïble; vam tenir diverses taules amb diferents jocs de rol per a totes les edats i vam tenir un excel·lent servei de barra. Al llarg de la tarda vam comptar amb el trio de jazz P. Grifin Trio, que va donar un toc molt especial a l'Espai 0, que anava guanyant decoracions gràcies a la gent d'Arsenal. Per rematar la vetllada, concert d'Assabè, aquest grup que combina sense cap mena de problema la música balcànica amb electrònica.
Powered by Adalt, La Casa dels Estranys, Escola Arsenal, Col·lectiu de Circ i Malabars, MIV i Col·Mu.

Dijous. Es notava que tot arribava a la seva fi per les cares cansades del personal. Arribava l'aposta més arriscada, fins ara, del Col·Mu: la Reactable! Conclusió: meravellós, espectacular, ens vam emocionar al veure-ho. Nosaltres i tots vam quedar al·lucinats d'aquesta obra d'enginyeria creada i desenvolupada per la gent de la Universitat Pompeu Fabra. Artistes internacionals com la Björk compten amb aquest instrument d'última generació i festivals de gran renom com el Sónar no dubten a tenir-lo any rere any. Al mateix moment, l'Arsenal seguia decorant l'Espai 0 i la gent d'Adalt i La Casa dels Estranys s'encarregaven d'uns altres invents: SingStar i Guitar Hero. Per a rematar la feina, espetacular concert dels See, una banda que comença a sonar fort en el panorama musical oferint un enèrgic directe mesclant el dur i el suau del rock de tota la vida.
Powered by
Adalt, La Casa dels Estranys, Escola Arsenal, MIV i Col·Mu.

Des del Col·Mu, volem dedicar aquest Jovestiu a una persona molt especial per Vilafranca: Lluís Barrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada