21 de juliol del 2010

Jovestiu (1a part)


Aquesta dies s'està parlant de que Vilafranca està parada, que no es fa res, que fa anys que estem igual... Sincerament, nosaltres no ho veiem així.

Estem en plena setmana del Jovestiu i hem vist com hi ha moltes ganes de fer coses, hi ha il·lusió i ambició per a un projecte que cada any va a més. Aquest cop li toca al Parc de Sant Julià viure l'experiència del Jovestiu: concerts, tallers, performances, un petit bar... Podríem dir que es tracta d'un experiment. Portem ja dos dies i el balanç és més que positiu.

Dilluns vam tenir una mostra de DJs novatillus apadrinats per DJ Morrisson que ens van demostrar que a les set de la tarda és una bona hora per punxar "pa-pa-l'americano", hit veraniego com el que més! Un taller de graffiti que ens va brindar l'oportunitat de tornar a viure l'angoixa de pintar sense passar-se de la ralla, alguns amb més èxit que altres, sort dels remendos dels professionals. Performance col·lectiva de la mà de la gent de l'Arsenal. Manualitats creatives adaptables al rol. Projeccions made in Fastcurt i el col·lectiu d'Okupados.com. Ah, i un servei de barra amb preus requete-populars.
Powered by Urban Vila, Escola Arsenal, Adalt i La Casa dels Extranys, Kametta, Okupados.com, MIV i Col·Mu.

Dimarts masterclass de hip-hop d'Anabel Ortega, on es va ensenyar uns passos suposo que bàsics però bastant difícils de seguir per la resta de mortals. Per si no n'hi havia prou, masterclass de Maria Masnou de dansa oriental, aquí sí que necessitaves tenir flow. I per als que no teniem ni flow ni caderes només ens quedava una cosa: Dance Dance Revolution! Per acabar la vetllada, concertàs en majúscules, per tant CONCERTÀS, de Mimbre. Flamenc i passió. La barra creix i ofereix tapes i entrepans.
Powered by Urban Vila, Farasha, Adalt, MIV i Col·Mu.

Estem a l'equador d'aquest experiment col·lectiu i, com dèiem, el balanç és més que positiu. Per aquests dos dies que ens queden no ens quedem curts:

Dimecres tenim taller de jocs de taula i softcombat, combinat de circ, actuació dels P.Griffin Trio, decoració de l'espai i concert d'Assabè! Dijous tenim Reactable, més decoració de l'espai, videojocs musicals i concert de See! Amb servei de barra, clar.
Powered by Adalt i La Casa dels Extranys, Escola Arsenal, Col·lectiu de Circ i Malabars, MIV i Col·Mu.



Per a més informació:
http://www.siaj.net/ESPAI0.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada