15 de juliol del 2010

De moment (i que duri)


Al Col·Mu som tots estudiants, fins i tot alguns treballen. El 21 de juny, a part de ser el Dia de la Música, és també dates d'examens i entregues finals... I, com no, ens agrada començar l'estiu. Demanem les nostres sinceres disculpes per no explicar al món el nostre punt de vista del passat 21 de juny. Més val tard que mai, però entenem que "un gran poder conlleva una gran responsabilidad".


Creiem que ho hem aconseguit. L'alternativa musical existeix i no cal anar tant lluny per a descobrir-ho. Vam de fer de Vilafranca una vila plural i oberta a diferents estils musicals. Vam aconseguir un punt de trobada entre curiosos de la música i formacions fora del circuit comercial de gran-gran-gran qualitat. Vam? Hem! Ho hem aconseguit, i tot gràcies a tota la gent que ho va fer possible, sobretot als 7 grups que van oferir-se a tocar de manera voluntària. Des del Col·Mu, una abraçada molt forta a la gent del Combo d'Arts Musicals, Dmitri, LEDS, Assabè, Hyphen, Lamartine i KHORV. No ens equivoquem al dir que el nostre 21 de juny va ser possible gràcies a vosaltres.

Tot va anar tal i com havia d'anar: de puta mare. Només fer una menció especial a Rodalies de Catalunya que va oferir-nos la possibilitat de viure uns minuts d'infart, però bé, ho podríem definir com un fet anecdòtic. Un fet anecdòtic que em va obligar arribar en plena actuació de LEDS, quasi quan acabaven! Personalment vaig poder veure l'esperit experimental de la vetllada, ni nosaltres mateixos sabíem que el que havíem muntant podria funcionar. I sí, sí, funciona. Hi havia gent, música, qualitat, buen-rollito... De moment sembla que la cosa ha funcionat i hi ha hagut una resposta positiva per part de la gent i dels grups que van venir. La nostra intenció és continuar amb la festa del 21 de juny. Esperem anar a més cada any i mantenir la il·lusió i ganes en un projecte realment ambiciós.

Estem molt contents, esperem que ho estigueu vosaltres també.

Les fotografies estaran penjades al nostre espai Picassa en breu. Esperem que hi càpiguen totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada