4 de maig del 2011

Vilasona 2011

Arriba la 3a edició del Vilasona els propers 13 i 14 de maig a Vilafranca del Penedès. Durant dos dies espais com l'Escorxador, El Forat del Pany o La Moderna s'ompliran de la millor música independent, emergent i de qualitat amb la compta aquesta cita anual.


Malgrat la cita arriba dos mesos més tard de l'habitual cal tenir en compte que la majoria de concerts es celebraran a l'aire lliure, al patí de l'Escorxador. Es manté la cita de divendres al Forat del Pany i el fi de festa serà a La Moderna (la catedral, per excel·lència, de l'escena alternativa al Penedès). La qualitat és present en cada un dels grups, sempre apostant per la vessant independent i emergent del panorama musical del moment. Cal parar molta atenció a totes i cada una de les formacions de Vilasona 2011 (un total de vuit!) ja que en anteriors edicions vam poder gaudir de grups com Estereotypo, Chinese Cristmas Cards o The Last 3 Lines quan encara no gaudien d'un gran reconeixement.

Aquest cop és el torn de Plou Com Mai, La Gran Alianza, Los Seis Días, 100 Elephants, Ciudad Neón, Thug Ladies, Eufuria i Sanjays. Rock, pop, electrònicaindie serien les etiquetes més bàsiques sota les quals varien i conflueixen diferents punts de vista d'entendre la música.



El festival començarà el divendres 13 de maig al Forat del Pany amb Sanjays a partir de les 00:30h. L'endemà al patí de l'Escorxador, en sessió contínua a partir de les 18h i per aquest ordre: Ciudad Neón, Los Seis Días, La Gran Alianza, 100 Elephants, Plou Com Mai i Eufuria. Fi de festa a La Moderna amb Thug Ladies a partir de les dotze de la nit.

Gràcies a l'inestimable esforç de Grupdamicus per tirar endavant aquest projecte! Ànims! Us donem tot el nostre suport!

Tota la informació sobre Vilasona 2011, a la seva web, aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada