6 de juliol del 2012

La ressaca del Dia de la Música


Ja han passat dues setmanes, i no, no ens n'hem descuidat!

El passat 21 de Juny, conegut com el Día de la Música, vam organitzar a la Rambla Sant Francesc un escenari on varis grups de la comarca i “rodalies” van poder lluir tot el seu potencial. L'essència del Col·Mu en el seu màxim exponent, formacions novells amb moltes ganes de pujar als escenaris.

Van actuar Seaside, No Fletcher Curves, Cèl·lula d'Assalt Musical, Ivory, Brigid, Obstacle, Holly Bouncer i Òscar Aullón. A més a més, un combo d'alumnes de l'escola municical de Música, per encetar la jornada. Pels carrers de la vila hi van haver músics de carrer, provinents d'AMUC, i els Sexy Penguins, que van pujar els decibels del centre amb electrònica a la Plaça Galzeran. Tot això sense contar la gran quantitat d'escenaris que havia organitzat l'escola municipal de música per la resta de carrers del centre.

Tot va acabar amb una Jam session molt animada al Sam Café, fins ben entrada la nit.

Des del Col·Mu en fem una molt bona valoració, i considerem que s'està assentant aquest projecte que va començar ara fa 3 anys, intentant fer un lloc als grups novells en aquest Dia Internacional de la Música. 

Aquest any, i cada cop més, en col·laboració amb l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, el departament de Cultura i el departament de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

En breus publicarem les fotografies de la diada, que no són poques, acompanyades d'una petita crònica de l'esdeveniment!


Fins llavors, no desconnecteu del blog ni del facebook, i per suposat, no podeu faltar a les Jams a l'Escorxador!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada