19 de novembre del 2012

I el divendres a la nit... Així de diferent, què fotem?

Tenim la solució per aquest gran problema que afecta a molta gent, molta més gent de la que ens pensem: JAMS SESSIONS AL FORAT DEL PANY.


El cicle Jams neix originalment de la necessitat de reunió dels joves músics de jazz de Vilafranca i comarca per tocar i passar-ho bé. El resultat és continuar la proposta de música en directe que vam començar a l'estiu, les jams sessions. Destinat als amants de la bona música, addictes al jazz o no, serà una oportunitat per escoltar diferents músics en un format, que a diferencia dels concerts, el resultat queda en mans de la improvisació tan per l'estil musical com pels músics participants. Està obert a tot tipus de músic i a tot tipus de públic.

Des de Col·Mu ens hem posat en contacte amb la gent del Forat del Pany i gràcies a la seves ganes per organitzar actes musicals podran tenir lloc les Jams al petit gran escenari del c/Pati del Gall nº11.

A quina hora? Començaran a les 00h i s'allargaran fins les 03h. Quins dies? Un divendres al mes. Qui actuarà? En cada ocasió obrirà i tancarà la jam un grup diferent format per joves músics tan de Vilafranca com d'altres indrets.

Esperem que vingueu a gaudir del jazz en un ambient ideal per començar bé el cap de setmana!