16 de maig del 2011

Dia de la Música 2011

Tan fàcil com això, busquem grups de música que vulguin actuar el proper dia 21 de juny en motiu del Dia Internacional de la Música. Ens posem manos a la obra un altre cop per a reivindicar el que sempre hem demanat: una alternativa musical a la Vilafranca actual.



Volem convertir el Dia de la Música en un referent per a tota la comarca, un aparador musical en tota regla on els grups es puguin trobar i intercanviar idees i propostes. Que el Dia de la Música es converteixi en un punt de trobada tant social com musical, donant cabuda a tot tipus d'estils i formacions. Per això et diem que, si vols, pots col·laborar amb el Dia de la Música actuant en el petit escenari que muntarem el proper 21 de juny al centre de Vilafranca.


El Dia de la Música sempre ha estat un esdeveniment de referència al llarg dels anys en que músics professionals i no tan professionals han compartit el més gran dels escenaris: el carrer. Nosaltres volem que aquest dia, el 21 de juny, sigui un dia on la música estigui present en l'agenda vilafranquina, on puguis descobrir què es cou realment a la comarca. Volem que aquest dia sigui un espai de trobada amb dos premisses clares: que els músics surtin a tocar al carrer de manera voluntària i que el públic pugui gaudir de la música sense cap mena d'etiquetes. Des del Col·Mu sempre hem trobat a faltar aquest espai musical realment emergent i per això, amb col·laboració amb els departaments de cultura i joventut de l'Ajuntament de Vilafranca, aquest any volem cedir el carrer als músics del Penedès.


No tenim cap mena d'objecció pel que fa a estils o tipus de formacions, tothom hi és benvingut. Hem de recalcar, però, que no podem garantir a tots els grups interessats poder tocar ja que l'esdeveniment està concebut per un marc horari determinat i hem de garantir un temps determinat a cada grup.


Si estàs interessat en col·laborar, envia'ns un mail a
info.colmu@gmail.com i et direm el què-qui-com de tot plegat. Tens temps fins el 31 de maig! No badis!

4 de maig del 2011

Vilasona 2011

Arriba la 3a edició del Vilasona els propers 13 i 14 de maig a Vilafranca del Penedès. Durant dos dies espais com l'Escorxador, El Forat del Pany o La Moderna s'ompliran de la millor música independent, emergent i de qualitat amb la compta aquesta cita anual.


Malgrat la cita arriba dos mesos més tard de l'habitual cal tenir en compte que la majoria de concerts es celebraran a l'aire lliure, al patí de l'Escorxador. Es manté la cita de divendres al Forat del Pany i el fi de festa serà a La Moderna (la catedral, per excel·lència, de l'escena alternativa al Penedès). La qualitat és present en cada un dels grups, sempre apostant per la vessant independent i emergent del panorama musical del moment. Cal parar molta atenció a totes i cada una de les formacions de Vilasona 2011 (un total de vuit!) ja que en anteriors edicions vam poder gaudir de grups com Estereotypo, Chinese Cristmas Cards o The Last 3 Lines quan encara no gaudien d'un gran reconeixement.

Aquest cop és el torn de Plou Com Mai, La Gran Alianza, Los Seis Días, 100 Elephants, Ciudad Neón, Thug Ladies, Eufuria i Sanjays. Rock, pop, electrònicaindie serien les etiquetes més bàsiques sota les quals varien i conflueixen diferents punts de vista d'entendre la música.



El festival començarà el divendres 13 de maig al Forat del Pany amb Sanjays a partir de les 00:30h. L'endemà al patí de l'Escorxador, en sessió contínua a partir de les 18h i per aquest ordre: Ciudad Neón, Los Seis Días, La Gran Alianza, 100 Elephants, Plou Com Mai i Eufuria. Fi de festa a La Moderna amb Thug Ladies a partir de les dotze de la nit.

Gràcies a l'inestimable esforç de Grupdamicus per tirar endavant aquest projecte! Ànims! Us donem tot el nostre suport!

Tota la informació sobre Vilasona 2011, a la seva web, aquí.