16 de juny del 2010

Festa de la Música - 21J


Companys, anem justos de temps però us volem anunciar que aquest dilluns és la Festa de la Música, el Dia de la Música, el 21 de juny. Aquest dia és quan els astres s'alineen i apareix música per a tot arreu. El Col·Mu no pot estar al marge d'aquest magnífic espectacle...

Tal i com us vam descobrir fa uns dies, el 21 de juny és per a nosaltres que els músics surtin a tocar al carrer de manera voluntària i que el públic pugui gaudir de la música sense cap mena d'etiquetes. Fa anys que a Vilafranca sempre s'aposta pel mateix, trobem a faltar un espai realment emergent amb bandes de diferents estils i origens.

L'espectacle començarà a les sis de la tarda a la Plaça Penedès (aquí) i durarà fins les deu del vespre aproximadament. Tenim l'enorme plaer de comptar amb:

-
Combo d'Arts Musicals (Penedès)
- Dmitri (Penedès) - http://www.myspace.com/dmitriband
- LEDS (Mataró) - http://www.myspace.com/grupleds
- Assabè (Vallès/Penedès) - http://www.myspace.com/assabe
- Hyphen (Barcelona) - http://www.myspace.com/hyphensound
- Lamartine (Barcelona) - http://www.myspace.com/lamartineband
- Khorv (Penedès) - http://www.myspace.com/khorvmusic



Volem agraïr a tots ells de tot cor venir a tocar a Vilafranca de manera totalment voluntària i confiar en el nostre projecte. Un projecte el qual animem a tothom a participar. El 21 de juny és de tots, la Festa de la Música és per a tots, el Dia de la Música serveix per a gaudir de la música!

No hem d'oblidar que aquest projecte compta amb l'inestimable col·laboració de l'Oficina Tècnica de Joventut i de l'Ajuntament de Vilafranca, el patrocini de Tok·Tok i el disseny gràfic de Sergi Peroy.